Han sagde: ”Før jeg kom til Ajax, talte vi om muligheden for LaLiga fordi det er en liga, jeg kan lide og en meget konkurrencedygtig én.

En af de store ændringer var at miste 25 £. Mål nået! Jeg vil gerne takke @nutritionsolutions til måltidet prep! Jeg værdsætter virkelig hjælp til at få min kost ringet ind. #Iaintdoneyet #neverstopworking #rentsdue #restinpeace #goals #wwe #deathvalley #makeithappen #goodfood En post deles af Undertaker (@undertaker) den mar 29, 2019 ved 08:08 PDT Vi skal siger, Deadman ser godt!

I år for første gang i 18 år, ’Taker begyndte at tage bookinger uden for WWE og hans pris er efter sigende $ 25.000 en time for optrædener. Hans beslutning om at blive vist på Starrcast på den samme weekend som alle Elite Wrestling debut show i Las Vegas var kontroversielt at sige det mildt med WWE, men det faktum, at han arbejder i Saudi-Arabien bør afhjælpe bekymringer han forlader virksomheden.
Chelsea er de mest hadede hold i Premier League, ifølge en fan meningsmåling.

Tilhængere blev spurgt, om de elsker, hader eller er ligeglade med hver klub i den engelske top-flight – og resultaterne var interessant at sige det mildt. 1 Chelsea er de mest forhadte klubber henhold til fans Hver stemme til fordel for de tre forskellige kategorier blev vejet det samme – og uden alt for meget overraskelse, Chelsea tog topplacering.

Den vestlige London-klubben er steget til at være en af ​​de mest succesfulde klubber i dette århundrede takket være den store tilstrømning af penge fra Roman Abramovich. SENESTE FODBOLD NYHEDER LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet Live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold Lev på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som nye administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar, kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er Manchester United sang Endelig Arsenal boss leverer gode nyheder om Denis Suarez Howev is, er de også blevet upopulær for nogle usmagelige tilfælde af racisme fra et afsnit af deres fans – herunder tidligere på sæsonen, når Raheem Sterling blev misbrugt på Stamford Bridge.

Resultatet var tæt på toppen, med Manchester United (68,1%) hævder andenpladsen på listen med kun 0,6 procent mindre end the Blues. (68,7%). Liverpool betragtes som den tredje mest hadede hold (52,8%), mens West Ham (47,6%) og Arsenal (46,2%) fuldføre top fem. Men hvor kommer din klub rang i afstemningen, der drives af The Mirror?

Find ud af nedenfor … mest forhadte Premier League hold Chelsea / 68,7% af stemme Man United / 68,1% Liverpool / 52,8% West Ham / 47,6% Arsenal / 46,2% Tottenham / 43,5% Man City / 38,7% Cardiff / 36,5% Crystal Palace / 29,7 % Everton / 27,0% Watford / 24,0% Newcastle / 23,5% ulve / 20,1% Leicester / 18,9% Southampton / 16,3% Brighton / 16,2% Fulham / 15,0% Burnley / 13,3% Bournemouth / 10,2% Huddersfield / 9,7%
Everton vil blive i håb om at bygge videre på deres imponerende 2-0 sejr over Chelsea, når de rejser til West Ham på lørdag, bor på talkSPORT.

De Toffees vandt for første gang på Goodison Park siden januar takket være mål fra Richarlison og Gylfi Sigurdsson før den internationale pause. 2 Gylfi Sigurdsson scorede Evertons andet mål mod Chelsea Marco Silva mænd er to point efter den Hammers som begge klubber jagte syvende placerede Wolves for en Europa League plet. Hvem vil komme ud på toppen ved London Stadium? Find ud af om talkSPORT. LIVE på talkSPORT talkSPORT er dit hjem af live fodbold!

Her er, hvad der kommer op på talkSPORT og talkSPORT 2 … West Brom vs Birmingham (fredag, 08:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (lørdag, 03:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (lørdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (lørdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (søndag, 02:30) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton: Kick-off tid spillet starter ved 17:30 lørdag, den 30. marts måned.

West Ham vs Everton: Sådan lytte Fuld kommentar fra Wembley vil udelukkende blive live på talkSPORT, med vores dækning få gang i 17:30. Klik her for live stream eller klik på radioen spiller nedenfor. Du kan også lytte via talkSPORT App, på DAB Digital Radio, MW 1053 eller 1089.

West Ham vs Everton: Team nyheder 2 West Ham stjerne Declan Rice vandt sine første to England hætter under den internationale pause Declan Rice er sandsynligt at forankre West Hams midtbanen efter hovedrollen for sit land i back-to-back Euro 2020 kvalificerende vinder over Tjekkiet og Montenegro. I mellemtiden Everton trio Lucas Digne (lår), Yerry Mina (forstrækning) og Andre Gomes (banke) er skade tvivl til turen til London.

Nicolas Tagliafico har afvist en ny kontrakt hos Ajax, har hans agent afsløret. Den 26-årige har tre år tilbage af sin aftale, men hans repræsentant, Ricardo Schleper, mener ’det er tid til at tage et spring’. 1 Nicolas Tagliafico er klar til at flytte på Tagliafico var en del af Ajax hold, der chokerede verden ved at banke Champions League indehavere Real Madrid ud af turneringen tidligere på måneden.

Arsenal og Atletico Madrid menes at være interesseret i den argentinske internationale. LIVE på talkSPORT talkSPORT er dit hjem af live fodbold! Her er, hvad der kommer op på talkSPORT og talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (fredag, 08:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (lørdag, 03:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (lørdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (lørdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (søndag, 02:30) – talkSPORT 2 Schleper fortalte Muy Independiente: ”Ajax lavet et økonomisk tilbud om at matche, hvad klubberne hævder at Nicolas havde råd, men det var ikke accepteret, fordi det er tid til at tage et spring. ”Lad os se, hvad der sker i markedet. ”Nico har en enorm 1xbet mobil app dyd, der er hans professionalisme, hele hans disciplin. Dette, før eller senere, tager dig til det sted, du ønsker.”SENESTE FODBOLD NEWS LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som ny administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar, kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Tagliafico har antydet et skifte til Atletico i fortiden. Han sagde: ”Før jeg kom til Ajax, talte vi om muligheden for LaLiga fordi det er en liga, jeg kan lide og en meget konkurrencedygtig én. ”Hvis [krybbe Diego] Simeone er interesseret i mig, og virkelig ønsker mig det betyder jeg gør godt, men det vigtigste nu er dog at tænke over Ajax.” Tagliafico sluttede Ajax til £ 4million fra argentinske klub Independiente i januar 2018.